Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το θέατρο και να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της τέχνης του, μέσα από τα θεατρικά εργαστήρια που διοργανώνει η ΑΘΟΑ, κάθε Τετάρτη και μέχρι τον Ιούνιο. Υπεύθυνος για την διεξαγωγή των εργαστηρίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου, επικεφαλής της ομάδας του Θεάτρου Έκφραση στα Γιάννενα. (Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6949256239)

Βρείτε, παρακάτω, σε ποιά κατηγορία ανήκετε και ανακαλύψτε έναν καλό λόγο για να συμμετάσχετε.

Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού. Αυτή τη χρονιά θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.

Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους. Η περίοδος της εφηβείας είναι η καλύτερη εποχή για να αναπτύξει κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού του, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Αυτή την αποστολή καλείται να εκπληρώσει το Εργαστήρι Θεάτρου που διοργανώνει το Θέατρο Α.Θ.Ο.Α! Στόχος της να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!

Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες. To Θέατρο είναι μια τέχνη που αφορά όλες τις ηλικίες! Σε όσους λοιπόν ενήλικες αγαπούν το «σανίδι», αλλά το έβλεπαν πάντα από… μακριά, το θεατρικό εργαστήρι της Α.Θ.Ο.Α δίνει φέτος την ευκαιρία να το πατήσουν! Στο Εργαστήρι θα διδαχθούν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για τη μαγική αυτή τέχνη και θα τους δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσουν σε κάθε της διάσταση, ανοίγοντας ένα δρόμο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικότητας!